Hospital Pusrawi is opening new vacancies for below positions. All qualified candidates and interest to work at Hospital Pusrawi are encouraged to apply right now.

Jawatan kosong Hospital Pusrawi terkini 2019.Hospital Pusrawi mempelawa calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja di Hospital Pusrawi seperti yang diiklankan.

Hospital Pusrawi

Hospital PUSRAWI MAIWP ditubuhkan pada tahun 1984 dan memulakan perkhidmatan pesakit luar di Wisma Baitulmal, Jalan Ipoh, Kuala Lumpur.

Seiring dengan pembangunan, Hospital PUSRAWI memulakan operasi di bangunan baru di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur pada tanggal 16 Januari 2006. Bangunan ini telah dirasmikan oleh DYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Watiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah.

Hospital ini merupakan anak syarikat milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) dan mempunyai kapasiti 164 katil dan Pusat Hemodialisis.

Kesihatan, keselesaan dan keselamatan pelanggan merupakan keutamaan kami. Bagi memastikan perkhidmatan yang cemerlang, Hospital PUSRAWI MAIWP telah diiktiraf dengan pensijilan ISO9001:2008 dan menawarkan pelbagai khidmat kepakaran dari pelbagai disiplin untuk semua golongan tanpa mengira bangsa dan agama.

Visi
Hospital swasta cemerlang menjadi pusat rujukan yang diutamakan, serta mampu dibiayai dan dikunjungi oleh semua lapisan masyarakat.
Misi
Sebuah Hospital swasta yang memenuhi tuntutan fardu kifayah menerusi perkhidmatan cemerlang dan professional, teknologi terkini, tenaga kerja yang berdedikasi bagi memenuhi kehendak pelanggan.
Dasar Kualiti
Hospital PUSRAWI dan warga kerjanya akan memberi perkhidmatan penjagaan kesihatan bagi mencapai kepuasan pelanggan kami dalam masa yang berpatutan, mematuhi kod etika profesion dan piawaian pengamalan.
Objektif Hospital PUSRAWI
Memberi perkhidmatan kesihatan profesional dengan latihan yang berterusan
Menyediakan persekitaran yang selesa dan mesra pelanggan
Memupuk budaya kerja cemerlang berasaskan nilai-nilai Islam
Memberi pulangan kepada pemegang saham syarikat, wargakerja dan masyarakat
Meletakkan wargakerja dan pelanggan sebagai aset penting syarikat

Hospital Pusrawi Jobs Vacancies 2019

At Hospital Pusrawi, we desire and strive towards making our people the best in the industry. We encourage our people to be resourceful, collaborative and innovative. As we grow, expand and enhance our delivery of quality healthcare services, we continue to look for candidates who are ready to share our vision and be part of our team.

1. Pegawai Pengurusan Linen / Kebersihan / Sisa Klinikal

2. Unit Manager – Operation Theatre

How to apply above jobs at Hospital Pusrawi ?

Interested applicants are encouraged to enclose a detailed CV with photograph to:

Hospital Pusrawi
149, Jalan Tun Razak, Titiwangsa, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
:Phone: +60 3-2687 5000y

All applications will be treated strictly confidential.
Only shortlisted candidates will be notified.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here